L’absolut masculí de waterpolo debutarà a la temporada 2013-14 el proper dissabte 19 d’octubre. El duel inicial serà a casa contra la UE Horta.

Després d’una temporada en què el primer equip de waterpolo va patir més del compte, els nois de Sergi Pedrerol agafen forces per una nova lliga a la segona categoria del waterpolo espanyol. Fa poques setmanes es van sortejar els calendaris de les lligues nacionals i aquests seran els 12 conjunts de Primera:

Acuasport Tenerife
CW Sevilla
CN Tres Cantos
CN Moscardó
CN Sant Feliu
CN La Latina
CN Metropole
Askartza Leioa
UE Horta
CN Poble Nou
CN Rubí
CN Molins de Rei

La primera volta acabarà el 25 de gener i la temporada es tancarà el 26 d’abril de 2014. Com sempre, el primer classificat pujarà directament a la Divisió d’Honor; el segon classificat jugarà la promoció d’ascens i els dos darrers equips de la taula baixaran a Segona Divisió.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: