L’absolut de waterpolo torna demà a la competició després de les vacances de Nadal. Ho farà a la piscina del líder de la Primera Divisió. 

El CN Rubí s’està mostrant intractable en aquest inici de temporada. L’equip vallesà encara no coneix la derrota i lidera amb mà de ferro la Primera Divisió espanyola. De la seva banda, el conjunt molinenc arriba amb molts dubtes després d’uns primers partits de lliga irregulars que han situat l’equip a la cua de la classificació. L’enfrontament serà aquest dissabte a les 18:15 a la piscina rubinenca.

En el retorn després de l’aturada nadalenca, el nombre de competicions oficials per als equips del club serà escàs. En waterpolo, els juvenils s’enfrontaran diumenge a les 9:00 al CN Poble Nou i en natació, 13 representants del club participaran a la tercera jornada de la Lliga Catalana que es disputarà a la piscina del CN Cornellà.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: