L’absolut del CN Molins juga aquest dissabte a les 18.00 contra el Rubí, líder de la Primera Divisió que podria assolir l’ascens en aquest partit.

Amb la vuitena posició final gairebé assegurada a falta de dues jornades per acabar la lliga, el CN Molins buscarà els tres punts davant el primer classificat de la categoria. No serà, ni molt menys, una empresa fàcil. L’equip d’Antoni Aguilar arriba a la municipal amb la possibilitat d’assolir l’ascens matemàtic a la Divisió d’Honor després d’una temporada extraordinària, en què només ha perdut un partit, i no com a visitant.

El cap de setmana també ens portarà quatre duels per a les categories inferiors del club. Dissabte, els cadets reben l’Atlètic-Barceloneta (11.30) i els alevins visiten la piscina del Sant Andreu (17.30). Ja diumenge, torn per a l’infantil mixte contra el Santa Eulàlia (10.00) i del juvenil a la piscina del Montjuïc a la mateixa hora.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: