El CN Molins Sintagmia rep el quart classificat de la Divisió d’Honor de waterpolo, un Quadis Mataró que no perd des de la primera jornada.

La dolorosa derrota de la passada jornada a la piscina del CN Catalunya va deixar com a principal assignatura pendent el recuperar l’olfacte golejador. Els molinencs només van marcar tres gols, trencant amb la bona línia ofensiva demostrada en les primeres jornades. El conjunt de Sergi Pedrerol, però, no tindrà precisament el rival més adient per aconseguir-ho.

El Quadis CN Mataró és el quart classificat de la Divisió d’Honor i és el segon equip menys golejat de la categoria. Amb dues victòries, dos empats i una única derrota, els maresmencs han rebut una mitjana de 6 gols per partit, fent de la defensa una de les seves grans armes.

Sabent que puntuar és un repte d’enorme dificultat, el CN Molins Sintagmia buscarà recuperar sensacions, especialment en atac. El duel es disputarà dissabte a les 18h a la Piscina Municipal de Molins de Rei.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: