El CN Molins Sintagmia s’enfronta aquest dissabte a les 18h al CN Barcelona a la Piscina Municipal de Molins de Rei en la 8a jornada de la Divisió d’Honor de waterpolo.

Després de l’aturada de la competició per jornada de seleccions, el conjunt molinenc torna a la màxima competició espanyola de waterpolo rebent un dels rivals més durs de la categoria. El CN Barcelona ocupa la cinquena posició a la taula, oferint molt bon rendiment especialment com a local. És en els seus desplaçaments on ha estat més vulnerable; de fet, en cap dels tres partits que ha jugat com a visitant ha aconseguit la victòria.

De la seva banda, el CN Molins Sintagmia ocupa la cua de la classificació sent, a més, l’equip més golejat de la categoria. El gran repte dels de Sergi Pedrerol és millorar en tasques defensives i continuar el procés de creixement d’una plantilla renovada. L’equip ha d’anar agafant el seu estil per afrontar els duels contra els rivals directes en la lluita per la permanència.

Dissabte a les 18h, doncs, el millor waterpolo del país es torna a citar a la Piscina Municipal de Molins de Rei.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: