El CN Molins Sintagmia juga aquest dissabte a les 18h el darrer partit del 2016 davant el Real Canoe. Els madrilenys arriben a la Piscina Municipal ocupant la sisena posició a la taula.

El CN Molins Sintagmia té l’oportunitat de tornar a puntuar en aquesta 10a jornada de la Divisió d’Honor. L’equip arriba a la cita amb la moral alta i amb la bona notícia del retorn d’en Bernat Sanahuja, després de recuperar-se d’una lesió al braç. El conjunt de Sergi Pedrerol demana el suport de l’afició per omplir la Piscina Municipal i animar la plantilla de cara a aquest enfrontament.

Tot i que només suma una victòria com a visitant en aquesta temporada, el Real Canoe està sent un dels equips revelació. Amb un bloc jove però amb molt de caràcter, els madrilenys arriben a Molins de Rei en un bon moment de forma. Ocupen la sisena posició de la Divisió d’Honor gràcies sobretot al potencial del seu boia internacional, Víctor Gutiérrez, i de l’efectivitat dels seus llançadors exteriors.

A més d’aquest partit, gairebé totes les categories de waterpolo del Club tenen partit en aquest cap de setmana. Aquests són els horaris i els rivals.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: