El CN Molins Sintagmia disputarà dissabte (18h) l’últim partit com a visitant de la Lliga de Divisió d’Honor a la piscina del Real Canoe madrileny.

El conjunt de Sergi Pedrerol arriba a la penúltima jornada de lliga amb l’única baixa de Bernat Sanahuja, lesionat. Els molinencs s’enfronten al Real Canoe, equip històric de Madrid, l’únic combinat no català que ha estat capaç de guanyar la lliga espanyola.

Després d’haver fet una primera volta esplèndida, els madrilenys s’han mostrat força irregulars a la segona. De fet, la setmana passada van caure amb contundència per 11 gols de diferència a la piscina del CN Sant Andreu. Amb tot, el Real Canoe ocupa la sisena posició a la classificació i serà un rival molt complicat per als interessos molinencs.

De la seva banda, el CN Molins Sintagmia es manté en la penúltima posició de la taula. L’objectiu d’aquesta setmana és continuar competint a un bon nivell per afrontar amb garanties la més que probable promoció de descens contra el segon classificat de la Primera Divisió espanyola.

El partit es podrà seguir en directe per l’streaming de la Federació Espanyola de Natació a partir de les 18h en aquest enllaç.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: