El CN Molins Sintagmia es desplaça dissabte (12.45h) a la piscina del CN Atlètic-Barceloneta en la 13a jornada de la Divisió d’Honor de waterpolo. 

Líder contra cuer. El CN Molins Sintagmia disputarà aquest dissabte un dels partits amb menys pressió de la temporada. L’Atlètic-Barceloneta no només és el primer classificat de la màxima categoria del waterpolo espanyol, sinó que a més està invicte i està fent un gran paper a la Champions League europea. Es tracta, doncs, del clàssic duel del David contra Golliat en què els molinencs es troben pel fet de competir a la Divisió d’Honor.

Pels de Sergi Pedrerol es tracta d’una jornada per posar-se a prova. Després de la derrota en el decisiu enfrontament de la setmana passada contra l’Echeyde, toca afrontar la resta de la campanya amb la millor moral possible. Per acabar de dificultar la situació, els molinencs han perdut un dels seus màxims golejadors per la resta de la campanya, ja que en Dani Cercols ha marxat als Estats Units per motius laborals. Fer un bon paper als Banys de Sant Sebastià és, per tant, el gran objectiu del partit d’aquesta jornada.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: