Si vols gaudir del ciclisme amb sortides setmanals, participar en curses de BTT i carretera, amb entrenaments dirigits i la millor companyia, apuntat-hi!

Si per alguna cosa es caracteritza la secció de triatló del club és per ser inquieta i voler sempre més. Qualsevol entrenament, sortida o cursa és una bona excusa per a passar-ho d’allò més bé i, de pas, estar en forma. Els agrada tant el ciclisme que els responsables de la secció han decidit crear el Team Ciclista de la secció de triatló. Un nou grup on el ciclisme sigui el protagonista. Una proposta que neix de diferents components de l’equip de triatló, que més enllà de combinar la bicicleta amb el running o la natació, volen participar en proves ciclistes de carretera i també de muntanya.

Assegura Sergi Pino, un dels responsables de la secció de triatló, que amb el grup ciclista no hi ha un afany purament competitiu: “sempre es volen fer bones marques i donar el màxim de nosaltres mateixos, tot i que en aquest cas l’objectiu és fer un bon equip i poder gaudir del ciclisme en bona companyia”. Diu Pino que el que més els agrada és passar-ho bé, així que anima tothom que ho vulgui a apuntar-se al nou Team Ciclista de la secció de Triatló.

Qui formi part del nou equip de ciclisme ha de saber que tindrà una quota mensual reduïda i llicència federativa per a poder participar en curses de BTT i carretera. A més, s’organitzaran sortides setmanals i entrenaments dirigits: “sabem que tothom té poc temps i costa conciliar la preparació física amb la vida laboral i familiar. La idea és preparar entrenaments individuals durant la setmana i sortir en grup els dissabtes i/o diumenges”. Afegeix Pino que no hi ha un nivell d’exigència mínim per a poder formar part del Team Ciclista: “la idea és poder fer un mínim de 50 quilòmetres sense problemes, tot i que amb un bon entrenament és assolible”.

El Team Ciclista arrenca en breu, així que tots els que estigueu interessats en formar-hi part, podeu demanar informació i deixar les vostres dades a la recepció del club. Des d’aquí només podem animar-vos i desitjar que ho gaudiu. Segur que aviat arriben bones noticies!

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: