El CN Molins Sintagmia rep el vigent campió i actual líder de la Divisió d’Honor de waterpolo, un Atlètic-Barceloneta centrat en la Champions League europea.

Que un dels conjunts més potents d’Europa jugui a la Piscina Municipal de Molins de Rei és un dels privilegis de competir a la Divisió d’Honor de waterpolo. En el seu primer any a la màxima categoria espanyola, el CN Molins Sintagmia té l’oportunitat de veure’s cara a cara com a local al totpoderós Atlètic-Barceloneta. Al partit d’anada a la piscina barcelonina, els molinencs van caure per 15-4.

Després de les dues victòries espectaculars de la setmana passada davant rivals directes, ara arriba el torn dels partits contra rivals de la part alta de la classificació. Davant la missió impossible que suposa puntuar davant el conjunt mariner, el tècnic Sergi Pedrerol plantejarà el duel com una oportunitat per rotar els jugadors tocats físicament i, probablement, fer debutar algun dels joves jugadors del planter molinenc.

Per al públic, el duel contra l’Atlètic-Barceloneta suposa l’oportunitat de veure alguns dels millors jugadors de waterpolo d’Europa a la piscina molinenca. Una cita extraordinària que valdrà molt la pena.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: