L’absolut de waterpolo del CN Molins va superar 11-6 el Moscardó i amplia les distàncies amb els seus perseguidors a l’espera dels tres duríssims compromisos que venen.

El duel de la novena jornada davant el Madrid Moscardó es va complicar més de l’esperat. Els visitants, desens classificats, van plantar cara, especialment durant la primera meitat del partit en què van aprofitar les errades dels molinencs i van arribar a posar-se 1-3 al seu favor. Aquí va començar la recuperació dels de Sergi Pedrerol, que van sortir millor a la contra i van estar més encertats en els seus llançaments exteriors. Al final, 11-6, resultat molt ampli tenint en compte el patiment inicial.

El CN Molins és el líder en solitari de la Primera Divisió espanyola, amb 5 punts d’avantatge respecte als seus perseguidors: Dos Hermanas, Askartza i La Latina. Precisament, els molinencs jugaran els seus tres propers partits contra aquests rivals com a visitants. D’aquí que estiguem davant del moment més dur de la temporada.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: