El CN Molins Sintagmia s’estrena com a local a la Divisió d’Honor de waterpolo rebent el vigent campió de la categoria, el CN Atlètic-Barceloneta (dissabte, 17h).

Si hi ha un rival especialment intractable a la màxima categoria del waterpolo espanyol aquest és, sens dubte, el conjunt barceloní. L’equip de Chus Martin suma 20 campionats de lliga i és un dels grans candidats a endur-se la Champions League europea d’aquesta temporada. Plagat de jugadors olímpics, l’Atlètic-Barceloneta és el gran referent del waterpolo espanyol de l’última dècada.

El partit de dissabte a les 18h a la Piscina Municipal de Molins de Rei és, per tant, un duel sense pressió per l’equip de Sergi Pedrerol. Els molinencs, amb una plantilla àmpliament renovada, aprofitaran el partit oficial per continuar el procés de coneixement i adaptació. El valuós punt aconseguit en l’estrena a Canàries ha suposat una dosi de moral a un conjunt que aspira a la permanència per segona campanya consecutiva.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: