Cap de setmana amb la Final B de la Copa Catalana i repesca de la prova de nivell benjamí.

L’esforç  i els bons resultats en les competicions de la lliga catalana alevina els ha portat a participar, aquest dissabte 7 de maig, a la Final B de la Copa Catalana. Els molinencs, classificats en el 22ena posició del ranking, tindran com a objectiu millorar les seves marques personals i intentar escalar posicions a la classificació de clubs.  La cita tindrà lloc a les instal·lacions del GEiEG (Girona) dissabte a la tarda (16:30h) i participaran un total de 24 nedadors i nedadores.

D’altrabanda, alguns dels nedadors benjamins, participaran en la repesca de la prova de nivell amb la intenció de superar les proves de la Federació Catalana de Natació. Serà dissabte al matí a la piscina del CE Mediterrani.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: