Aquest dissabte, l’equip aleví de natació s’estrena a la primera jornada de la Lliga Catalana a les instal·lacions del CN Esplugues.

L’equip aleví de natació del CN Molins engega la temporada 2015-2016 aquest dissabte 17 d’octubre a la primera jornada de la Lliga Catalana a la piscina del CN Esplugues a partir de les 16.00h. Una vintena d’esportistes entrenats per en Sergio Lloret tenen la primera cita competitiva de la temporada per demostrar el treball realitzat en aquestes primeres setmanes després de les vacances d’estiu.

Els nois i noies disputaran els 400 lliures i els 200 estils, proves en què l’objectiu serà millorar les marques de temporades anteriors. En el cas dels nois del 2004 (any petit aleví), el repte serà aprendre a nedar les proves de fons i estils i obtindré el millor resultat possible.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: