L’equip aleví de natació comença la temporada oficial amb la primera jornada de la Lliga Catalana que es disputarà al CN Vallirana.

Aquest dissabte, a partir de les 15:00, els alevins de la secció de natació engeguen la temporada esportiva 2014-2015. Ho faran a la piscina del CN Vallirana en la primera jornada de la Lliga Catalana, competició organitzada per la Federació Catalana de Natació. L’equip entrenat per en Sergio Lloret podrà comprovar la seva evolució en aquest primer test de la temporada. En aquesta competició també hi participaran els nedadors júniors i absoluts del CN Molins.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: