El CN Molins realitzarà properament un taller d’iniciació a la Marxa Nòrdica. Serà una de les activitats solidàries que organitzarà el Club aquest mes de maig.

La Marxa Nòrdica és una activitat física que consisteix a caminar amb una tècnica d’impuls dels bastons de forma natural, dinàmica, eficient i adaptable a tots. Implica que tot el cos es mogui de manera simètrica i equilibrada. La Marxa Nòrdica ens ajuda a aconseguir una bona forma física i un benestar general, físic i psíquic.

En definitiva es tracta d’un entrenament aeròbic eficaç, establint un moviment rítmic i dinàmic i activant un gran nombre de grups musculars. En total estem parlant aproximadament d’un 90% dels músculs: abdominals, braços, pectorals, esquena i coll, en especial.

Aquest nou esport té els seus orígens a Finlàndia al voltant dels anys 30. Va néixer de la necessitat que tenien els esquiadors de fons d’entrenar per mantenir o augmentar la seva forma física en èpoques d’estiu i tardor sense neu. A finals dels anys 90 va passar a denominar-se Nordic Walking.

Els beneficis en la pràctica de la marxa nòrdica són:

– Alleujament les tensions musculars per la contínua alternança de contracció i relaxació dels músculs involucrats.

– Millora de la mobilitat del coll i la part superior de la columna, enfortint al mateix temps l’esquena i els braços.

– A diferència del ‘footing’ i el running disminueix l’impacte sobre les articulacions de turmells, genolls i maluc.

– Millora l’oxigenació i la capacitat càrdiovascular.

– Ajuda a perdre pes i controlar els nivells de colesterol.

– Contribueix a la prevenció de l’osteoporosi.

– Millora la capacitat fisiològica, retardant els canvis deguts a l’edat.

– Ajuda a contrarestar el cansament, el dolor i altres efectes secundaris associats als tractaments oncològics disminuint el risc de recaure en la malaltia.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: