L’equip masculí i femení benjamins del CN Molins participen a la Nova Escullera en el BCNWP Under 10 amb l’objectiu de fer un bon torneig

Els equips benjamins de waterpolo del CN Molins participen aquests dies en la quarta edició del torneig BCNWP Under 10. Una competició que enfronta 28 equips a la Nova Escullera del CN Barcelona entre el 24 i el 27 de març. L’equip molinenc masculí forma part del grup C, on s’haurà d’enfrontar a l’amfitrió, el CN Barcelona, el CN Sant Feliu, l’R.T. Esslingen d’alemanya, el Waterpolo Màlaga, l’Atlètic Barceloneta Femení i el CN Vallirana. Per la seva part, el conjunt del CN Molins femení s’haurà d’enfrontar al grup D al CN La Sirena Mataró, CN Montjuic, CN Rubí, R.N. Bogliasco italià, el Rivas de Majadahonda madrileny i el CN Premià.

Des de l’organització destaquen la gran quantitat d’equips que hi participen, tant de casa com estrangers. 19 catalans5 equips són de l’estat espanyol i 4 d’altres països d’Europa (Itàlia, Alemanya i França). A més, el CN Molins és un dels tresclubs que hi participa amb equips purament femenins, juntament amb l’Atlètic Barceloneta i el CN La Sirena Mataró. Tots ells intentaran guanyar experiència i emportar-se el trofeu de la quarta edició del BCNWP Under 10 a casa. L’actual campió és el Marsella, però no hi participa engany, així que els francesos no podran revalidar el títol.

 

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: