El cap de setmana esportiu del CN Molins estarà marcat per les competicions de natació, waterpolo i natació sincronitzada que disputaran les diferents categories del club. La piscina municipal només acollirà la jornada benjamí  de waterpolo de diumenge al matí.

Els futurs valors del club seran els grans protagonistes esportius del cap de setmana. En natació, els prebenjamins i benjamins participaran al Campionat del Baix Llobregat, dissabte a les instal·lacions del CN Prat. Més de 50 nedadors i nedadores del club conformen aquestes dues categories; una gran base que intentarà fer un bon paper en aquesta competició.
També dissabte, però a Barcelona, les noies de la natació sincronitzada del CN Molins prendran part a la segona jornada del Campionat de Catalunya benjamí d’aquesta disciplina. A la piscina Sant Jordi i amb la presència de nombrosos equips catalans, les nostres sirenes mostraran tot el que han après en els darrers mesos.
Finalment, en waterpolo, la piscina municipal acollirà la primera jornada de la tercera fase del grup B benjamí. En format triangular, els waterpolistes més joves del club s’enfrontaran al llarg del matí amb el CN Sant Andreu i el CN Granollers.
Aquí podeu veure les competicions de les seccions del club al llarg del cap de setmana.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: