24 nedadors del CN Molins competeixen en la quarta jornada de la Lliga Catalana aleví i la tercera infantil

Aquest dissabte (16h), una vuitantena de nedadors i nedadores de la categoria aleví i infantil disputen a la Piscina Municipal la quarta jornada de la Lliga Catalana aleví i la tercera jornada de Lliga Catalana infantil respectivament. L’objectiu que volen aconseguir tots ells és baixar les seves marques personals en piscina de 50 metres.

Seran 22 nedadors alevins del club els que disputin les proves de 200 metres braça, 100 metres papallona i 4×100 metres esquena, tant en categoria masculina com femenina. Per a la categoria infantil, les dues nedadores infantils hauran de competir en 400 metres lliures i 200 esquena.  

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: