Primera competició oficials dels més menuts de natació a Martorell

Aquest dissabte els pre-benjamins (2008) del club s’estrenen a la lliga catalana de natació. La primera jornada de lliga tindrà lloc a la piscina del Martorell (16h) on disputaran la prova individual de 25m lliures i els relleus de 4x25m estils alternatius (Esquena-Crol).

Amb l’objectiu de seguir millorant marques i escalar posicions com a club a la classificació general, els pre-benjamins (2007) i els benjamins (2005-2006) disputaran, a la mateixa seu, la segona jornada de lliga catalana on competiran en les proves de 50m/100m papallona, 50/100m esquena i en les proves de relleus de 4x50m estils simultanis (papallona-braça).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: