Primera prova de foc aquest cap de setmana per als prebenjamins i segona jornada per als nedadors i nedadores benjmanins del CN Molins.

Aquest dissabte se celebra la primera i segona jornades de la Lliga Catalana prebenjamina i benjamina, respectivament, a les instal·lacions del CN Sant Feliu. Els nedadors i nedadores del 2007 disputaran la seva primera prova oficial de la temporada, nedant els 25 lliures i els relleus de 4×25 estils alternatius (esquena-crol).

Per altra banda, els benjamins de l’any 2006 i els nois del 2005 disputaran les proves de 50 papallona i 50 esquena, mentre que les noies del 2005 i els nois del 2004 competiran a les proves de 100 papallona i 100 esquena. Les proves de relleus dels benjamins seran el 4×50 estils simultanis (papallona-braça) per l’any 2006 i el 6×50 estils simultanis per als anys 2005 i 2004.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: