Missió complerta: el material i la roba esportiva de Molins de Rei va arribar fins el desert de Tindouf per a que els saharauis puguin treure’n profit. 

El poble saharaui d’Emhereiz ha rebut amb un somriure tot el material que se’ls va enviar des de Molins de Rei. Una ajuda que ha fet possible l’Ajuntament i també el CN Molins. El consistori va fer entrega de material escolar per a tot l’alumnat de l’escola d’Emhereiz i el nostre club va voler aportar roba esportiva per a que les persones del campament saharaui puguin gaudir-la.

La recepció de tot aquest material es va fer a l’escola d’Emhereiz, on hi havia tots els nens que viuen en aquest campament de refugiats de Sàhara. Tots ells estaven molt contents i ja saben què fer amb la roba esportiva i tot el nou material escolar per estrenar. Els monitors i professors de l’escola van ajudar a repartir-ho de forma igualitària, en col·laboració amb l’UJSARIO, la Unió de Joves del Sàhara.

Una ajuda que arriba fins el desert algerià de Tindouf, on hi ha el campament de refugiats saharauis amb el què Molins de Rei es va agermanar el 2006, amb la intenció d’ajudar-los en tot el possible. L’objectiu és fomentar i impulsar l’acostament dels dos pobles, portant a terme un intercanvi cultural, social i econòmic ric i divers. Són vàries les campanyes solidàries que s’han impulsat des de Molins de Rei cap al poble d’Emhereiz, així que l’Ajuntament ha volgut agraïr la tasca de la regidora de Cooperació, Jessica Revestido, i també l’esforç que ha fet la junta directiva del CN Molins en la seva implicació en el projecte.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…