Sis competidors molinencs van participar a l’sprint i olímpica de Cambrils amb l’objectiu de seguir millorant i agafar experiència

Ha arribat l’època de competició i després de preparar-se a fons, la secció de Triatló del CN Molins ha començat a posar-se a prova en totes les competicions i ja fa setmanes consecutives que lluiten contra el cronòmetre. L’última va ser aquest cap de setmana, on sis atletes van participar en dues modalitats de Triatló de Cambrils. En categoria sprint Mireia Romero va aconseguir una meritòria quarta posició en dones gràcies a recorrer els 750 metres de natació, 20km de bici i 5 a peu en un temps magnífic (1h 16’38»). A més, també Maite Sánchez va completar la prova.

Per la seva banda, quatre triatletes masculins van decidir provar-se en categoria olímpica, o el que és el mateix: nedar 1,5 km, pedalejar-ne 40 i fer 10 km de running. Objectius exigents que els molinencs van aconseguir completar en bones posicions. David Sànchez va ser 27è (2h 06’44») i Daniel Agustín 32è (2h 08′ 15″) mentre que Sergio Pino va acabar en la posició 94 (2h 15’47») i Pep Zamora no va poder acabar-la degut a una caiguda.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: