Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 273

Notice: Undefined variable: organic in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 298
Entrevista a Neus Tur, entrenadora de sincronitzada | Club Natació Molins de Rei

Des de fa dues temporades, el CN Molins compta amb una secció de natació sincronitzada. Aquest any, el nombre de nedadores gairebé s’ha duplicat. Al capdavant d’aquest repte hi ha la Neus Tur, exnedadora del CN Eivissa i del CN Granollers. En els seus 11 anys en competició va ser campiona de les Illes Balears en equip i duet i va participar als Campionats d’Espanya des del 1999 fins al 2005. A punt d’acabar la temporada, la Neus fa balanç de l’evolució de les seves sirenes molinenques.   

Aquesta és la segona temporada de la secció de sincronitzada al club. Com valores l’evolució esportiva de les nostres nenes?
L’evolució de les nenes ha estat molt gran, tot i les poques hores que entrenem. Les nedadores han fet un gran salt perquè aprofiten els entrenaments al màxim.

Com han anat les dues competicions en les que heu participat?
Fins ara hem participat en les dues jornades de la Lliga de Figures del Campionat de Catalunya benjamí. El balanç ha estat molt satisfactori i fins i tot hi ha hagut nenes que han obtingut resultats dignes dels millors clubs de Catalunya.

Quins objectius s’ha de marcar la secció per les properes temporades?
S’ha de plantejar anar formant els equips per edats, amb els equips gairebé definitius que aniran pujant temporada a temporada. Hem de seguir promocionant la secció per anar incorporant noves nedadores i, així, fer créixer la secció.

Aquest estiu, el club organitza un esplai de natació de sincronitzada. En què consistirà?
Agafant l’estructura que ja existia de l’esplai d’estiu, que fa anys que organitza el club, engeguem l’opció de fer les mateixes activitats, enfocades cap a la sincronitzada i la dansa. A més, farem jocs, altres activitats lúdico-esportives i alguna sorpresa.

Encara queden places? Per quins torns?
Sí: al primer torn queden 20 places, al segon només en queda 1, al tercer en queden 6 i al quart 23.

Just aquest estiu tenim el Mundial de Natació de Barcelona en què la sincronitzada tindrà opcions de fer medalla. Com creus que ho faran després de l’adéu de l’Anna Tarrés i l’Andrea Fuentes?
Penso que poden fer molt bon paper. És un equip molt jove i no han deixat de treballar en cap moment. La nova seleccionadora, l’Esther Jaumà, és molt bona i segur que sap treure el millor d’aquest equip. Recentment han participat a un Open al Japó on han aconseguit penjar-se els ors en les tres modalitats que han participat deixant les japoneses per darrere. El Japó és un rival directe en el Mundials i segur que lluitaran pel bronze. Els altres països a tenir en compte seran Rússia i la Xina.

Creus que aquest esdeveniment pot ajudar a promocionar la sincronitzada entre les joves esportistes?
Segur! Sempre que hi ha un esdeveniment d’aquestes característiques l’esport en surt beneficiat i si és a prop de casa teva, encara més. És una oportunitat immillorable per poder veure d’a prop a les estrelles d’aquest esport.

A Molins de Rei podem acabar tenint una bona cantera de nedadores de sincronitzada?
Crec que sí que es pot tenir una bona cantera. Caldrà que el club treballi dur per a què any rere any la secció creixi. Si tot es fa bé es podrà veure com en uns anys el CN Molins pot tenir una bona secció de sincronitzada.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…