Una de les protagonistes del Campionat de Catalunya de natació sincronitzada júnior que va organitzar el club el passat dissabte no estava a l’aigua. La nova directora tècnica del CN Kallipolis i exseleccionadora espanyola, Anna Tarrés, va seguir amb màxima atenció el desenvolupament de la competició.

Com valores el nivell competitiu del Campionat?
Hem pogut veure un bon nivell. Per a nosaltres es tracta d’una prova test per veure el nivell actual de les nostres nedadores, tant a nivell de coreografia com de condició física. Com a directora tècnica del CN Kallípolis veig un lideratge absolut del meu equip.

És la primera vegada que vens a la piscina del CN Molins?
Sí, és el primer cop i em sembla fantàstica. Tan de bo pogués tenir una piscina com aquesta per entrenar…

Quins avantatges té una piscina d’aquestes dimensions per a celebrar un campionat oficial?
És difícil trobar piscines de dimensions olímpiques per competir en la natació sincronitzada. Per a les noies és perfecte, perquè d’aquesta manera s’acostumen al que serà l’alta competició. Es requereix un major domini de l’aigua, ja que t’has de desplaçar més i exigeix un nivell competitiu més alt.

Des de fa 3 temporades, al CN Molins comptem amb natació sincronitzada. Quins consells ens donaries per fer créixer aquesta secció?
És bàsic que tot el que les nenes van aprenent durant la temporada ho posin en pràctica en el màxim de competicions, festivals i exhibicions que puguin. La natació sincronitzada no deixa de ser un esport encara que es practiqui de manera lúdica. Tenir objectius competitius ajuda a aprendre més ràpidament i els resultats arriben abans.

Com portes aquesta nova etapa fora de la selecció espanyola?
Visc d’una manera diferent, molt més relaxada. Puc gaudir més d’aquest esport.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: