L’absolut de waterpolo del CN Molins va sumar la segona victòria de la temporada a la piscina del CN Rubí (6-7). Aquest resultat situa els vilatans al capdavant de la taula.

Segona jornada de lliga i segona victòria per la mínima. L’equip de Sergi Pedrerol continua en ratxa en aquest inici de campanya i va sumar 3 punts més que l’ascendeixen fins el colideratge de la Primera Divisió espanyola. En l’enfrontament a la complicada piscina del Rubí, el CN Molins va repetir la mateixa història que en el debut de la setmana passada: domini inicial amb rendes de fins a 3 gols i final agònic.

El control dels visitants va tornar a venir per una gran defensa encapçalada pel porter Erik Vivkers i en un atac dirigit aquest cop per en Nil Marsal, autor de 3 dianes. Després de la represa, però, el domini es va anar perdent i els locals van agafar les regnes del joc. L’equip vallesà va aconseguir igualar el marcador en dues ocasions. I de nou va aparèixer el salvador; en José María García va fer el gol de la victòria en una jugada individual a la boia. L’estat de gràcia dels dos ariets de l’equip en aquesta arrencada de campionat està sent una de les claus de l’èxit molinenc. Al final, doncs, 3 punts que donen confiança i moral a un equip que ara sí té molt bones sensacions.

La resta de resultats dels equips de waterpolo del club al llarg del cap de setmana han estat aquests:

Absolut CW Figueres 6 – 26 CN Molins B
Femení
CN Catalunya 3 – 5 CN Molins
Juvenil
CN Molins 13 – 18 CN Terrassa
Juvenil femení CN Molins/Vallirana 3 – 13 CN Sabadell
Cadet CN Terrassa 22 – 8 CN Molins
Infantil
Atlètic-Barceloneta 18 – 3 CN Molins

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: