Dissabte es va disputar al CN Cornellà la tercera i última jornada de la Lliga Catalana de natació per a les categories benjamí i prebenjamí.

Els nedadors nascuts l’any 2005 van nedar a les proves de 50 lliures i el relleu dels 4×25 braça. Els més grans van participar als 100 estils i els 100 lliures (2004 masculí i femení i 2003 masculí), els 200 lliures (femení 2003 i masculí 2002) i el relleu dels 10×50 lliures mixtes (nascuts entre el 2002 i el 2004).
El balanç fet per l’equip tècnic és molt positiu, especialment per la bona actitud i la disciplina mostrada pels joves nedadors i nedadores del club.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: