Dissabte van acabar els entrenaments de waterpolo que durant 5 jornades s’han celebrat a les instal·lacions del CN Molins. El balanç ha estat més que positiu.

Algunes de les millors seleccions masculines de waterpolo del Mundial Barcelona 2013 s’han entrenat a la piscina municipal de la Vila. Han estat 5 jornades en què combinats tan potents com Itàlia, Grècia o Austràlia han pogut preparar la competició mundialista en les millors condicions possibles.

Des del club volem agrair la paciència, col·laboració i passió amb la que els socis han seguit aquestes sessions. També ha estat excel·lent l’acollida de les promocions d’entrades del Mundial que des del CN Molins hem llançat a través de les xarxes socials. Totes les invitacions per a veure proves de natació, salts, natació sincronitzada i waterpolo van esgotar-se en poques hores. Reiterem el nostre agraïment per la participació i avancem que en els propers mesos potenciarem aquest tipus de promocions.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: