El CN Molins Sintagmia es va imposar amb claredat a la UE Horta per 6 a 13 i es manté en la quarta posició de la Primera Divisió nacional.

Un mal inici de partit dels molinencs no feia preveure una victòria tan àmplia al final del duel. Els barcelonins es van avançar ràpidament, posant el 2-0 a l’electrònic. Les coses no pintaven bé, però la reacció va ser realment espectacular. El parcial posterior d’1 a 8 a favor dels visitants va acabar sent decisiu en la victòria final.

La UE Horta es va refer en el tercer quart, però el conjunt de Sergi Pedrerol va resistir. I no només això, en els últims minuts va ampliar distàncies fins el contundent marcador final de  6 – 13. Roberto Valera, amb tres dianes, i Pol Prat i Aleksandar Kitic, amb dues, van liderar l’atac molinenc, en què nou jugadors van anotar algun gol.

El proper dissabte a les 18 h, el CN Molins Sintagmia rebrà el CN Montjuïc, desè classificat de la categoria.

Foto: Joan Serrano

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: