Totes les sòcies del club que s’apuntin en grups de dues o tres persones a la 10a Cursa de la Dona rebran el reemborsament d’un 25% de la inscripció.

Les condicions d’aquesta promoció són inscriure el grup de dues o tres persones amb el nom d’equip Club Natació Molins de Rei. Un cop fet el pagament a través de la web oficial de la cursa, caldrà portar el comprovant a les oficines del club, on es farà efectiu el retorn dels 2,60€.

La 10a Cursa de la Dona se celebrarà el proper diumenge 19 d’octubre i començarà a les 10:00 al passeig de Maria Cristina de Barcelona. En total hi ha 25.000 dorsals disponibles en un circuit de 6,7 quilòmetres. L’objectiu d’aquesta cursa popular és fomentar la prevenció precoç del càncer de mama. Per això, l’organització col·labora amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer donant 100.000 euros.

Per informació adicional, contactar amb Isabel de recepció.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: