La secció de natació sincronitzada del Club Natació Molins de Rei es va estrenar dissabte en la primera jornada del Campionat de Catalunya de l’especialitat, disputat a la piscina Sant Jordi.

En la primera de les tres proves que es disputaran al llarg de la temporada, dedicada a l’execució de figures, les nedadores benjamines entrenades per la Neus Tur van fer un bon paper. Especialment destacada va ser l’actuació de la Yenenesh Galván que va acabar en 10a posició del nivell 1. Amb una piscina plena de gom a gom, també van sobresortir la Carla Corredera (29a en el nivell 2) i la Carla Pereda (78a en el nivell 3). El proper campionat serà el 27 d’abril, també a la piscina Sant Jordi barcelonina.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: