58 nedadors i nedadores del CN Molins participaran dissabte a la tarda en la seva primera competició oficial de la temporada.

La primera jornada de la Lliga per Equips suposarà l’estrena dels equips pre-benjamí i benjamí en aquesta temporada 2014-2015. Serà la tarda de dissabte al CN Viladecans. A les jornades de Lliga per Equips l’objectiu i la filosofia essencial és la de competir i lluitar en cada cursa per puntuar el màxim per a cada equip, potenciant la competitivitat. No hi ha cronometratge i es fa servir un sistema de puntuació especial: segons dos primers equips (4 punts i 3 punts, respectivament), dos últims (1 punt) i la resta (2 punts).

Pels pre-benjamins serà la seva primera competició oficial i disputaran les proves de 16×25 crol i 16×25 esquena. L’equip benjamí competirà en proves de 16×25 crol i 16×25 esquena en el cas dels nedadors/es de primer any (2006) i en proves de 12×50 crol i 12×50 esquena en el cas dels nedadors/es de segon i tercer any (2005 i 2004).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: