Del 14 al 17 d’abril, el CN Molins organitza un Casal de Setmana Santa per a nens i nenes nascuts entre els anys 2002 i el 2010, ambdues edats incloses. 

En la línia d’ampliar els serveis del CN Molins, aquesta Setmana Santa estrenem nou Casal. Durant 4 dies, els nens i nenes nascuts entre els anys 2002 i 2010 (ambdós inclosos) podran gaudir de 9.00 a 13.00 d’activitats aquàtiques, jocs esportius i psicomotrius, gimcanes i tallers.

El període d’inscripcions començarà el 12 de març per als socis i el 17 de març per als no socis. Tots els dies de casal per als socis tindran un preu de 50€, mentre que els que no ho siguin hauran de pagar-ne 62. Si es vol que l’entrada sigui a les 8.00, el cost adicional serà de 15€. També es podran inscriure en dies esporàdics; un dia de casal per a socis costarà 18€, mentre que per a no socis costarà 22€. Un sol dia d’acollida (entrada a les 8.00) té una tarifa de 5€.

Per a més informació, consulteu a recepció o al mail casal@cnmolins.cat.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: