Les classes seran dimarts (20.45h) i serviran per a enfortir cos i ment, gràcies a la gran quantitat de beneficis que aporta.

El CN Molins arrenca el mes de febrer amb novetats i aposta pel ioga. Noves classes per a que tant socis com no socis puguin beneficiar-se de tots els aspectes positius d’aquesta pràctica física. S’impartiran els dimarts al vespre amb una durada d’una hora (20.45h) i s’hauran d’abonar a part. El preu mensual del ioga per als socis serà de 20 euros, mentre que la quota trimestral serà de 55. Pels no socis, es podrà assistir a les classes de ioga per 35 euros al mes o per 100 euros el trimestre. Tothom qui ho vulgui es pot apuntar a recepció, on l’informaran de la data d’inici de les classes.

Els qui practiquin ioga notaran com el cos té més energia, està més sa i fort i altament estimulat. Les tècniques augmenten la flexibilitat en articulacions i músculs, la fortalesa física i ajuda a prevenir malaties i dolors. A més, també a nivell mental és important. Segons els experts, el ioga és una eina per a coneixe’ns en profunditat i això augmenta l’autoestima. Entre una gran quantitat de beneficis, la pràctica habitual del ioga també ajuda a tenir la ment activa i potencia el descans a l’hora de dormir.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: