La nova temporada arriba amb moltes novetats per als més joves de la casa: psicomotricitat, iniciativa dansa, Urban Dance Club i moltes activitats més.

L’oferta de classes per als infants creix en aquest curs 2015-2016 al CN Molins. Els que més ho notaran seran els nens i nenes de 3 a 5 anys, amb la incorporació de les activitats de psicomotricitat i de pre-dansa. En el primer cas es treballa l’esquema corporal i les habilitats motrius, entre elles l’expressió de les emocions a través del moviment corporal, afavorint la creativitat, l’exploració de les pròpies capacitats, l’aprenentatge de conceptes i espais, l’equilibri i la coordinació de moviments. La classe es farà els divendres de 17:15 a 18:00.

A les classes de pre-dansa (dimecres de 17:30 a 18:15) s’inicia els més menuts al món de la dansa a partir de l’adquisició dels hàbits, la coordinació, el ritme, la música i la tècnica i coneixement corporal. A través de la pràctica els infants aprenen a moure i estirar el propi cos.

A més, l’Urban Dance Club disposa aquesta temporada de dos grups oberts, amb una sessió a la setmana: els dilluns de 17:30 a 18:15 i els divendres de 17:15 a 18:00. Aquesta activitat està dirigida a nens i nenes de 6 a 14 anys que hi practiquen hip hop, funky i zumba. I com sempre, els cursets de natació comencen a l’octubre al CN Molins.

Les inscripcions ja estan obertes, així que ja podeu venir a la recepció del club a demanar més informació.

 

 

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: