La nova temporada arriba amb moltes novetats per als més joves de la casa: psicomotricitat, iniciativa dansa, Urban Dance Club i moltes activitats més.

L’oferta de classes per als infants creix en aquest curs 2015-2016 al CN Molins. Els que més ho notaran seran els nens i nenes de 3 a 5 anys, amb la incorporació de les activitats de psicomotricitat i de pre-dansa. En el primer cas es treballa l’esquema corporal i les habilitats motrius, entre elles l’expressió de les emocions a través del moviment corporal, afavorint la creativitat, l’exploració de les pròpies capacitats, l’aprenentatge de conceptes i espais, l’equilibri i la coordinació de moviments. La classe es farà els divendres de 17:15 a 18:00.

A les classes de pre-dansa (dimecres de 17:30 a 18:15) s’inicia els més menuts al món de la dansa a partir de l’adquisició dels hàbits, la coordinació, el ritme, la música i la tècnica i coneixement corporal. A través de la pràctica els infants aprenen a moure i estirar el propi cos.

A més, l’Urban Dance Club disposa aquesta temporada de dos grups oberts, amb una sessió a la setmana: els dilluns de 17:30 a 18:15 i els divendres de 17:15 a 18:00. Aquesta activitat està dirigida a nens i nenes de 6 a 14 anys que hi practiquen hip hop, funky i zumba. I com sempre, els cursets de natació comencen a l’octubre al CN Molins.

Les inscripcions ja estan obertes, així que ja podeu venir a la recepció del club a demanar més informació.

 

 

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…