La revista ‘el Club’ neix amb l’objectiu de convertir-se en un canal de comunicació amb els socis i sòcies del CN Molins, així com deixar plasmada la història de l’entitat.

L’exjugador de waterpolo Lluís Casellas és el protagonista de la primera portada de la revista ‘el Club’ que es publica aquesta setmana. L’esportista referent de Molins de Rei s’ha retirat aquesta temporada i en l’entrevista del número 1 ens explica les seves vivències durant els 20 com a esportista del club. A més, l’estrena d’el Club’ ens porta reportatges sobre les seccions esportives, notícies de l’àrea social i consells esportius, així com un pòster desplegable dels equips de competició d’aquesta temporada.

La revista, de periodicitat semestral, la podeu trobar i descarregar sempre a la web, a l’apartat «Revista ‘el Club«. A més, hi trobareu les darreres promocions i ofertes relacionades amb el CN Molins.

 

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: