Totes les sòcies del club que s’apuntin amb el nom del Club a la 14a Cursa de la Dona rebran un reemborsament de 3 € de la inscripció.

Les condicions d’aquesta promoció consisteixen en inscriure’s amb el nom d’equip de Club Natació Molins de Rei. Un cop fet el pagament, caldrà portar el comprovant a les oficines del Club, on es farà efectiu el retorn dels 3 €.

La 14a Cursa de la Dona se celebrarà el proper diumenge 11 de novembre i començarà a les 9h a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona. En total hi ha 33 dorsals disponibles en un circuit de 7,8 quilòmetres. L’objectiu d’aquesta cursa popular és fomentar la prevenció precoç del càncer de mama.

Des d’aquest dilluns 10 de setembre les inscripcions estan obertes a la pàgina web oficial. Per a informació adicional, podeu contactar amb la Isabel de recepció.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: