El primer equip de waterpolo del club té un enfrontament molt important aquest dissabte a les 17:00 davant el CN Tres Cantos a la piscina municipal.

El conjunt madrileny i el CN Molins estan empatats a 4 punts ocupant la penúltima i l’avantpenúltima posicions a la classificació de Primera Divisió. La igualtat a la zona baixa de la taula fa que l’equip que s’endugui el triomf pugui escalar en un sol dia fins a 4 posicions, d’aquí que el duel de demà sigui tan important. El CN Tres Cantos encara no ha guanyat aquesta temporada com a visitant, mentre que els de Sergi Pedrerol han sumat tots els seus punts a casa.

El mateix dissabte a les 18:00, el cadet visita la piscina del CN Mataró La Sirena en el complicat grup dels 10 millors equips catalans. Ja diumenge, dos partits més de la secció de waterpolo molinenca; l’infantil rep L’Hospitalet a les 10:00 i el juvenil s’enfronta a les 11:30 al CN Sant Andreu.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: