Més de 60 persones van participar dissabte a la Masterclass de Zumba organitzada pel club a la Plaça de Palau en motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física.

La iniciativa del CN Molins va ser tot un èxit. En l’hora i mitja de Masterclass, els més de 60 assistents a l’acte de totes les edats van omplir l’espai de la Plaça de Palau. Les coreografies preparades per la Rosa Maria Camps i la Verónica Díaz van amenitzar aquesta classe magistral que coincidia amb la fira del Dia Mundial de l’Activitat Física.

A més de gaudir de la Masterclass de Zumba en un dissabte molt assoleiat, les monitores del CN Molins van llançar 15 caixes amb regals del club per als assistents. Una gran experiència que segur repetirem en el futur.

Per a veure més fotos de l’acte, cliqueu aquí!

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: