Cap de setmana intensiu de waterpolo per als equips aleví i benjamins del CN Molins amb la participació a les Open Turbo Christmas Cup. El torneig ha tingut dues edicions, una a Sabadell i l’altra a Molins de Rei, amb grans resultats per als nostres representants.

El bon treball amb les categories inferiors del club ha tornat a quedar demostrat aquest cap de setmana a la quarta edició de la Christmas Cup de waterpolo organitzada conjuntament entre el CN Molins, el CN Sabadell i la Federació Catalana de Natació. A la piscina vallesana, l’equip aleví entrenat per en Carlos Fernández va acabar en 7a posició d’un total de 28 equips provinents de Catalunya, Euskadi, Madrid, l’Aragó, Illes Balears, País Valencià i França. Després de classificar-se per la fase final, els molinencs van caure als quarts de final amb l’Atlètic-Barceloneta per 4-2. El partit per la setena posició va acabar amb triomf davant el CN Terrassa per 3-7.

I a la piscina municipal de Molins de Rei es va disputar la competició benjamina, amb 25 conjunts catalans i un d’aragonès. Més de 300 esportistes van disputar un total de 75 partits en els 4 camps de joc simultanis. Un gran espectacle del waterpolo formatiu que, a més, va tenir la recompensa del gran paper dels dos equips benjamins del CN Molins. El conjunt A dirigit per en Xavi Pajuelo va acabar 8è, després de finalitzar segon a la fase de grups. A la recta final, però, davant els millors equips de la categoria no es va aconseguir sumar cap triomf. De la seva banda, l’equip B de David Alled va viure una gran experiència. Els nens i nenes més menuts, que amb prou feines porten 3 mesos jugant a waterpolo, van fer un salt qualitatiu al llarg del torneig a més de viure una experiència única.

L’entrega de guardons final va comptar amb la presència dels membres de la junta directiva del club, així com dels màxims responsables esportius de la Federació Catalana de Natació.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: