Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 270

Notice: Undefined variable: organic in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 295
Fer esport ajuda a treure millors notes | Club Natació Molins de Rei

S’ha demostrat que realitzar activitat física millora l’aprenentatge, ajuda a la memòria i a la salut.

Un estudi recent de la Universitat Internacional de València (VIU) ha deixat constància del que molts esportistes ja havíem constatat. Fer esport amb intensitat moderada com a mínim tres dies per setmana, ajuda a millorar el rendiment acadèmic. Tot gràcies a l’augment del 2% del volum de l’hipocamp, segons explica l’estudi dirigit per Francesc Llorens. Assegura el professor que la pràctica habitual de l’esport incrementa la memòria, el flux sanguini i l’assimilació de nutrients, així com els nivells de proteïna.

“L’entrenament aeròbic setmanal millora la sinapsi neuronal, i això influeix en la memòria i l’aprenentatge i, per tant, en el rendiment acadèmic”, assegura Llorens. L’estudi també conclou que l’esport redueix l’estrès i l’ansietat, a l’hora que ajuda a millorar l’estat d’ànim. “L’ideal seria practicar entre 45 i 60 minuts d’activitat física cada dia, però el mínim aconsellable són quatre sessions setmanals de 45 minuts”, apunta Francesc Llorens.

Malgrat els beneficis demostrats de fer esport, hi ha dades que demostren que deixem de fer activitat física a mida que ens fem grans. El 64% dels nens de 6-7 anys fa esport, però la dada cau fins el 50% en el cas dels adolescents. Tocarà deixar la mandra i organitzar-nos per a garantir com a mínim tres entrenaments a la setmana. D’aquesta manera aconseguirem millorar la nostra activitat mental i física i estar de més bon humor.

 

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…