Afirma un estudi de l’Universitat de Copenhague que l’adrenalina mobilitza les cèl·lules malígnes i que l’exercici és altament beneficiós per a la salut

Segons un estudi de la Universitat de Copenhague, practicar activitat física ajuda a prevenir l’aparició de càncer o n’evita la propagació en cas que hagi aparegut. L’objectiu de l’estudi era demostrar el motiu pel qual l’exercici té un efecte antitumoral i segons els resultats presentats a la revista Cell Metabolism, després d’estudiar el comportament sobre ratolins, els experts asseguren que l’activitat física afavoreix que les cèl·lules immunitàries destrueixin les cancerígenes i concluen que els esportistes tenen un risc un 60% més baix que els sedentaris de desenvolupar tumors.

Assegura Josep Tabernero, cap del servei d’oncologia de l’hospital Vall d’Hebron, que l’efecte de fer esport és altament beneficiós, tot i que no es pot extrapolar a qualsevol tipus de càncer. Els autors del treball, liderat per Pernille Hojman, poden afirmar que l’activitat física i fer esport eleva els nivells d’adrenalina a la sang i aquesta hormona pot mobilitzar les cèl·lules malignes, així que els investigadors van concloure que fer exercici és altament beneficiós per a la salut.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: