Els equips benjamí i prebenjamí de natació del club disputen dissabte l’última competició de la temporada: el Campionat de Catalunya de relleus.

La piscina del CN Reus Ploms acollirà durant tot el dissabte el Campionat de Catalunya de relleus, prova amb la que els nedadors i nedadores benjamins i prebenjamins acabaran la temporada 2015-2016. La primera sessió serà dissabte al matí per a dos equips de relleus de l’any 2007, entrenats per Leo González. 4×50 lliures i estils.

Dissabte a la tarda serà el torn per als equips femenins del 2006 i 2005. Tres equips de relleus 4×50 lliures i estils, entrenats per la Marta Escudero. I les nedadores del 2005 hi participen també amb dos equips per a disputar les mateixes proves.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: