Els waterpolistes juvenils del CN Molins ha tancat la temporada com a líders del seu grup, tot i la derrota de diumenge davant el CN Granollers.

L’equip juvenil de waterpolo va tancar diumenge la temporada amb l’única derrota de la temporada. Va ser a la piscina del CN Granollers (15-11), resultat que no impedeix que els de Joan Carles Hernández tanquin la lliga en la primera posició del segon grup del Campionat de Catalunya. En el partit de divendres, els vilatans havien superat sense gaires problemes el Premià (8-13).

D’altra banda, l’absolut B va complir els pronòstics contra el Caldes i va sumar 2 punts que el mantenen a la lluita pel lideratge de la categoria Preferent. Aquests són la resta de resultats de la jornada a la secció de waterpolo:

Cadet CN Molins 4 – 7 CN Barcelona
Benjamí CN Molins 8 – 4 CN Granollers // CN Sant Andreu 6 – 2 CN Molins

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: