El CN Molins participa en la campanya nadalenca de recollida d’aliments de Cáritas Molins de Rei. Podeu col·laborar fins diumenge.

Un any més, el club col·labora amb Cáritas Molins de Rei en la recollida d’aliments per a persones necessitades i famílies en situació precària de la Vila. Fins diumenge 15 hi haurà un espai a la recepció del club per a deixar-hi les vostres aportacions.

Us recomanem que hi deixeu aliments de valor energètic i que no caduquin aviat, preferiblement envasats com tetra bricks de llet, sopes, llegums, conserves, galetes, etc. Des del CN Molins us agraïm la col·laboració en aquesta iniciativa solidària!

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: