El CN Molins llança una sèrie de promocions per a què els vilatans i vilatanes gaudeixen de la piscina olímpica i de tots els serveis i activitats del club a preus reduïts.
S’acosten les vacances d’estiu i des del CN Molins volem que tan els socis com la resta de molinencs i molinenques puguin gaudir del millor estiu sense haver de sortir de la Vila. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei i amb l’objectiu de fomentar l’esport i el lleure, el club ofereix nombroses promocions exclusives per a facilitar l’ús de les seves instal·lacions.

Per als que són socis
– Matrícula gratuïta si pagues 3 mesos.
– Pagues 6 mesos i te’n regalem 1.

Per als que no són socis:
– Preus reduïts per a joves.
– Baixem els preus en les entrades puntuals.
– Nous packs de 10 i 20 entrades.

preus estiu CN Molins

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: