Dos triatletes del club, en Domènec Gris i en Paco González, van acabar dissabte la 23a edició de l’Ironman de Lanzarote.

Es tracta d’una de les proves més dures del planeta, ja que els participants han de nedar 3,8 quilòmetres, recórrer 180 quilòmetres en bicicleta i acabar amb una marató de 42,2 quilòmetres. En Domènec i en Paco han aconseguit el meritori títol de ‘finishers’, que és com s’anomena als que aconsegueixen superar aquesta duríssima prova. Un total de 1.800 atletes han près part en aquesta competició, puntuable per al Campionat del Món de l’Ironman de Hawai, la cita més important del planeta.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: