Dissabte es va disputar la primera competició oficial de la Federació Catalana de Natació en la temporada de natació sincronitzada. Bon paper de les sirenes vilatanes.

Després de mesos d’entrenaments, aquest dissabte arribava la primera de les tres jornades del Campionat de Catalunya benjamí de natació sincronitzada. L’espectacular piscina Sant Jordi va acollir la competició de figures, amb un total de 375 participants de 14 clubs d’arreu de Catalunya. A la prova, dividida per nivells, les sirenes molinenques van fer un bon paper. Especialment destacada va ser l’actuació de les representants del club al nivell I, on la Ivette Gonell i la Berta Hinojosa van acabar entre les 30 primeres classificades. Aquests van ser els resultats de les nostres nedadores al Campionat:

Figures nivell I
21a Ivette Gonell
27a Berta Hinojosa
71a Yenenesh Galván
73a Paula Quintans
85a Núria Claramunt
97a Marta Cuello
112a Patricia Pérez
121a Jana Vives

Figures nivell II
42a Alejandra Bonilla
67a Blanca Morales
123a Júlia Villalobos

Figures nivell III
55a Alba Portillo
71a Carla Corredera
80a Tània Morales
82a Carlota Escot
87a Mar Carrasco
89a Ada Rillo
93a Laia Guillemain

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: