Deu nedadors van participar al Campionat de Catalunya Aleví amb grans resultats: Gerard Gil, Èlia Badosa, Victor Andrade i l’equip aleví hi van destacar.

Les piscines Bernat Picornell acolliren del el Campionat de Catalunya Aleví d’Estiu, des de dimarts i fins divendres amb la presència de 10 molinencs. Si parlem de noms propis, Gerard Gil va aconseguir pujar al tercer calaix del podi en 200 estils i coronar-se campió de Catalunya en 200 lliures (2:18.38) i en 100 esquena (1:12.15). Enormes resultats que també van aconseguir Èlia Badosa, amb plata als 200 lliures (2:16.36) i en Victor Andrade, que va aconseguir la mínima al Campionat d’Espanya en 200 papallona.

A més, l‘equip aleví va aconseguir quedar en la 14ena posició del ranking després de sumar 765 punts. Per tant, satisfacció per la bona feina feta i una gran experiència per a tots els competidors molinencs que d’aquesta manera posen el punt i final a la temporada 15-16 i preparant ja la propera.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: