El cap de setmana ens ha deixat dues noves mínimes per al Campionat d’Espanya aleví, aconseguides per la Laia Ruiz i la Laia Pizarro.

Els nedadors i nedadores del CN Molins arriben al moment clau de la temporada en plena forma. Així ho demostren les dues noves mínimes per al Campionat d’Espanya aleví aconseguides aquest dissabte per la Laia Ruiz (400 estils) i la Laia Pizarro (100 lliures). A més, les dues nedadores molinenques estan a l’espera de confirmar si la seva marca en els 200 lliures també els dóna el bitllet per a la cita de Manresa d’aquest estiu.
També cal destacar els sorprenents 100 papallona de la Xènia Belles que rebaixa la seva marca personal en 8 segons i la millora de marques personals en la prova de 100 esquena per a la Maria de Haro i la Mariona Cortés. En categoria infantil, en Roger Roman ha quedat a tocar de la mínima estatal en els 100 braça i en Quim Badosa ha baixat del minut en els 100 lliures.

D’altra banda, la piscina municipal va acollir dissabte el Campionat Interterritorial amb la participació de les seleccions de Girosona, Lleida, Tarragona i el Baix Llobregat, amb triomf final d’aquesta última. Cinc nedadores vilatanes hi van prendre part, amb bons temps per a la Mireia Ramoneda, tot i la lesió que arrossega des de fa setmanes, i millores en les marques de la Blanca Cortés, l’Ariadna Bellés i la Júlia Cortés.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: